Over ons

Wijnrestaurant Grand Cru is een absolute bestemming voor liefhebbers van gastronomisch eten en fantastische wijnen. We zitten gevestigd op de wip, in het hartje van Maassluis. Grand Cru is een term in de wijnbouw die letterlijk “grote oogst” betekent. Groot slaat in dit geval op de hoge kwaliteit, en is dus een plek waar je de beste wijnstokken kan vinden. Dit is dan ook precies waar wij voor staan. Hier werken wij alleen met de mooiste en beste producten, die wij het liefst uit ons eigen kikkerlandje halen.

We zullen u meenemen in de wereld van wijn en de hele beleving die bij topgastronomie komt kijken. Ontdek de magie van wijn en spijs, en geniet van een mooie lunch of diner in een ongedwongen sfeer op topniveau.

We zijn geopend van woensdag tot en met zondag. Op woensdag tot en met zaterdag hebben we van 12:00 uur tot 15:00 uur een uitgebreide lunch gebaseerd op onze favoriete gerechten. Hier krijgt u een keuze van 2, 3 of 4 topgerechten van onze chef.

Vanaf 17:30 uur bent u van harte welkom voor diner waar u de keuze heeft tussen het chefs menu of onze brede kaart. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

Op zondag serveren we van 12:00 uur tot 16:00 uur onze Lazy Sunday Afternoon, dit is een uitgebreide lunch waar u de hele zondagmiddag voor mag uittrekken.